Lördag

Lördag idag och vi blev väckta av en kompis till Filip som ringde och ville komma hit och leka. Det fick han så det var bara att skynda sig att få på kläder och äta frukost.
Sedan lekte de hela förmiddagen och jag gjorde plättar till dem efter önskemål (och inte så lite plättar heller...vet ni hur många plättar tre hungriga sjuåringar kan äta...:-) ).
Vi fick också städat lite här nere medan de lekte där uppe. Sedan körde jag ensam en snabb vända till Väla C. Köpte lite presenter, de andra tre i familjen fyller ju alla år inom en snar framtid... Var på Ikea och köpte lite småsaker också, bl.a. nya takplafonder till Victors rum. De som sitter där är det nåt fel på, glödlamporna går sönder hela tiden.
Ikväll hjälpte Victor mig att laga middag, biffar med klyftpotatis, bearnaisesås och grönsaker.
Nu myser de andra i soffan, tittar på National Treasure II och mumsar lite godis. Jag tittar lite på finalen i Körslaget samtidigt som jag skriver detta.

Victor gör såsen. Dagens middag.
Filip myser med pappa. Godis!! Alla har olika favoriter...

Jag vill också tända ett ljus idag för farfar Sven som skulle fyllt 77 år idag. Han var min farfar och pojkarnas gammelfarfar men de brukade kalla honom farfar Sven. Vi hoppas att han har det bra och Victor & Filip tror att han leker med Goody i himlen :-) Goody är mammas & pappas hund som dog bara några veckor innan farfar.

Ett ljus för farfar Sven född 31 jan 1932 och död 6 feb 2008.

Kommentarer
Postat av: Eva

Nu hoppas jag min text kommer med.

Glöm dom andra kommentarerna..hehe

Det ser mysigt ut där i soffan med pappa...saknar er alla extra mycket idag. Hoppas vi snart kan klämma in en träff..om inget annat kommer ni ju och hälsar på när Elmo & Hannah är hos oss.

Kramar er.

2009-01-31 @ 21:30:43
URL: http://evamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0