Nya böcker...

Idag köpte jag några nya pocketböcker, det var "tag 4 betala för 3".



Den gröna boken, "Faktoider" av Peter Olausson, var lite kul. Den handlar om vanliga missuppfattningar och osanningar som folk tror på. Till exempel att man inte ska bada direkt efter man ätit, att strutsar stoppar huvudet i sanden eller att okokta riskorn är farligt för fåglar. Inget av det är sant och det och många andra såna uttryck och sanningar berättas om i boken.

"Rebeccas blod" av Bodil Mårtensson är en deckare som Liksom författarens tidigare böcker utspelar den sig i Helsingborg med omnejd. Vi hade en gång hennes barn på förskolan där jag jobbar så det var så jag började läsa böckerna. Har läst alla tidigare och de är riktigt bra, läs dem om ni gillar deckare.

"Maskrosungen" av Sandra Gustafsson är en självbiografi som handlar om att växa upp under svåra förutsättningar och hur man ändå hittar kraft att skapa sig ett  gott och meningsfullt liv. Sandra växte upp med sin svårt sjuka och alkoholmissbrukande mamma.

"De oskuldsfulla" av Kristina Jones, Celeste Jones och Juliana Buhring handlar om att växa upp inom en kristen sekt i USA. De tre författarna är systrar och de växer upp i sekten "Guds barn" och de berättar om sin uppväxt och sin kamp för att bli fria.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0