Julpyssel 

I tisdags blev det fler sockerlyktor för de tyckte det var roligt! Sen bakade vi också lussebullar :-) 

Adventsfint i vardagsrummet 

Här kommer några bilder från i helgen när vi gjort fint vardagsrummet med nya gardiner, ska bara ta fram stjärnorna också i helgen som kommer. Och sen en bild på pojkarnas fina sockerlyktor som de gjorde i lördags.

Filips "nya" rum

  

Så nu är Filip rum äntligen klart (nästan...vi köpte nya handtagsknoppar till garderoberna som ska sättas dit). Vi har målat väggarna och han har fått ett skrivbord som han är jätteglad för. Passade på att sortera bland leksaker och annat också så nu har han bara kvar det han verkligen använder.
Vi ska fixa till Victors rum också, men det behöver ingen målning. Lite sortering där också (och det blir värre för han har mycket fler saker och vill aldrig kasta/lägga undan nåt)och lagning av tapeten som han rivit sönder lite vid sängen. Han har också fått skrivbord, och så ska han få nya gardiner med Spiderman.

KyrkogårdenLite bilder från vårt besök på kyrkogården nu i eftermiddags. De flesta bilderna är tagna av Victor eller Filip, utom de där de är med båda förstås. Vi tände ljus, satte blommor och sedan byggde Victor en stjärna av höstlöv till gammelfarfar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0