Filip äter glass


Tack!Tack Kevin för fotbollskläder och kepsar hälsar två glada pojkar i Ekeby!!

Ännu en helg

Ja så var ännu en helg över. Jättefint väder har det varit och helgen har mest ägnats åt att fixa i trädgården, i alla fall i lördags då gräsmattan blev klar, rabatter rensade och muren på framsidan tvättad. Victor åkte till mormor & morfar i lördags förmiddag och sov över till idag. Det var längesen han var där över natten, men det ville han nu och han hade haft kul. Mysigt för honom att ha mormor & morfar för sig själv, och lika mysigt tyckte Filip det var att ha myskväll med oss här hemma. Men framåt söndagen så saknade de nog båda varandra lite, sen var de ute och lekte och spelade fotboll tillsammans hela eftermiddagen.Skånes Djurpark idag

Idag slutade jag redan kl 13. På hemvägen åkte jag och köpte fyllda baguetter och dricka och sen hem och hämta pojkarna, så tog vi en tur till Skånes Djurpark på eftermiddagen. Vi tittade på djuren, fikade och lekte. Victor & Filip älskar "tarzanbanan" som de har i skogen, bara den skulle roa dem en hel dag. Fint väder var det även om det blåste lite ibland så vi hade en mysig eftermiddag. Det blir lite kort tid med en eftermiddag då de stänger redan kl 17, men när man köpt entrébiljett så gäller den för hur många besök som helst under resten av året så vi får åka dit fler gånger...vi har ju inte så långt att köra dit. 

   

   

   


Rapport från husvagnen

Ja nu funkar det trådlösa nätet som finns här på campingen även i vår husvagn. Påskhelgen börjar gå mot sitt slut och imorgon är det dags att åka hemåt och därmed slut på årets första campinghelg. Vi har haft en lugn och jättefin helg som tyvärr gått alldeles för snabbt, och har bestått av bland annat följande:

Trevligt sällskap av mamma & pappa och Eva & Ilkka och även flera trevliga besök :-)


Perfekt väder hela helgen.


Lek med hundarna.


Promenader i skogen.
   

Mysig läsning.


God påskmat och mycket grillat.


Påskfirande.
   

Mycket lek och studsmattehoppning.


Matat änderna. 


Provsmakning av årets glass-sortiment (av Victor & Filip med mormor & morfar som sponsorer :-)
   

Och massor med annat mysigt förstås!


 


Röstånga camping

   
   
     

Ledig idag

Idag har jag varit ledig! Fast det är inte påskledigt ännu, ska jobba ytterligare en dag imorgon. Sedan blir det en husvagnshelg i Röstånga, ska bli skönt. Tog ledigt idag för att Glenn hade föreläsningar i skolan, så vi har turats om för att pojkarna skulle få ledigt från fritids på påsklovet. Idag har vi packat husvagnen så vi ska kunna åka direkt när jag slutar imorgon. Vi har också varit och handlat och packat in massor med mat så vi inte behöver svälta i helgen...hihi. Tvättat och städat lite har vi också hunnit med, så det har varit fullt upp, men skönt att ha allt fixat så kan vi bara ta det lugnt i husvagnen hela helgen. Mamma & pappa och Eva m familj kommer också till Röstånga så det ska bli jättemysigt, skönt att campingsäsongen är här igen!


filips dag

Idag har vi besitktjat bilen och husvagnen de gick bra 2 fel. På eftermidan spela vi data. Sen åt vi köttbullar och makaroner. Nu har vi set vem vet mest och halvåtta hos mig. Jag ska hemta lite glass nu.

Ny design

Titta så fin min blogg har blivit, tack Hannah som fixat det!

Carpe diem

Dagen i Dag

Dagen idag är en märklig dag
Den är Din

Dagen igår föll ur Dina händer
Den kan inte få något annat innehåll än Du redan gett den

Dagen i morgon har Du inte fått något löfte om

Men dagen idag har Du, det är det enda Du kan vara säker på
Den kan Du fylla med vad Du vill
Använd Dig av det

Idag kan Du glädja en människa
Idag kan Du hjälpa en annan
Idag kan Du leva så, att kanske en annan ikväll kan tacka Dig för att Du finns till

Dagen idag är en betydelsefull dag
Den är Din.


Lite nya bilderFantastiskt fint väder har vi haft här hela helgen och idag med. Då blir det inte så mycket tid till blogg och dator... Helgen har förutom att njuta av vädret ägnats bland annat åt att röja lite i garaget och en storstädning av husvagnen. På torsdag är det dags för årets husvagnspremiär så hoppas att vädret håller lite till.Idag har jag kört halva gräsmattan med mossrivaren på gräsklipparen. Tveksamt om det går att få bort all mossa (blir nog inget alls kvar av gräsmattan då...) men gräsmattan blir i alla fall lite jämnare...och Glenn blir glad och lite lugnare då han slipper fundera på hur det ska bli gjort, eller få ett ryck och göra det själv vilket inte vore så nyttigt för hans rygg just nu.Högtryckstvätten visade sig inte vilja fungera mer när vi skulle tvätta bilen i lördag, så vi fick köpa en ny. Den provade vi idag på förtältsmattan, funkade jättebra så nu är den också redo för helgen :-)Vi lagade pojkarnas fotbollsmål som rasat ihop lite över vintern. 


Solnedgång

Lite fina bilder från tidigare ikväll:

   

   

Filip har blet sjuk aaaaaah

Jag har blet sjuk och har fått febor och huvodvark och lite fosyld. Skolan har gett mig läxa men jag kan inte göra den för att jag får huvodvark när jag siter eller står.//Filip


RSS 2.0