Finklädda

Ja idag har vi varit och köpt kläder inför det kommande bröllopet,
Eva & Ilkka ska ju gifta sig den 8 augusti så då måste vi ju ha lite fina kläder!

 

Pojkarnas slipsar ska jag sy om lite så de blir lagom storlek, Filip har lånat pappas så länge. Deras ska vara lika fast lite mindre... och Victor ser lite sur ut för att han tycker jag köpt "tjejskor" till honom...
Fler bilder på Milo
Milo har flyttat in

Idag hörde vi en jamande katt utanför hela förmiddagen. Till slut gick Filip ut och hittade en liten blöt kattunge i rabatten utanför vårt hus, och genast när han öppnade dörren så sprang hon in till oss. Ingen av grannarna här runt omkring har någon kattunge, vi har varit runt och frågat, så nu vill pojkarna behålla den så det får vi väl göra om ingen känns vid den. Den är väldigt tillgiven och tam och gick i låda direkt, så jag tror inte det är någon vildkatt, det finns det annars gott om här. Hon fann sig tillrätta här direkt, verkade lite utsvulten för hon är rätt mager och åt massor när vi varit en runda i affären och köpt lite kattmat, och nu ligger hon och sover i en liten korg som Filip gjort i ordning till henne. Jag är inte helt säker men tror att det är en honkatt och att hon är ca 8-10 veckor gammal. Filip har döpt henne till Milo.
Teater ikväll

Ja ikväll (eller igårkväll kanske man ska säga nu...) har vi varit och sett året föreställning på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg, "Virus i bataljonen". Filip älskar dessa skådespel, framför allt Jojje när han spelar brevbäraren Dag-Otto, och han har flera av dem på DVD som han brukar titta på. I år spelade Jojje en helt ny figur, men det var lika skojigt som vanligt. Vi hade riktig tur med vädret, regn både på vägen dit och hem, och tidvis en del mörka moln över oss i Falkenberg men vi klarade oss hela föreställningen utan en droppe regn. Vi kommer tillbaka nästa år och då ska vi ha med pappa också! (Han missade ju tyvärr i år.) 
Åskar och blixtrarJa nu åskar det och blixtrar det som bara den här och regnet smattrar mot fönstren.

Nu ska vi gå på bio


Leksaksland och Malmöhus slott

Idag har vi varit på utflykt igen. Vi åkte till Leksaksland i Malmö tillsammans med A och E. De hade utställningar med nya och gamla leksaker. Det var kul att titta på för det fanns många samlingar av nyare saker också, som Harry Potter och Star Wars - saker. En avdelning med bara massor av McDonald's alla leksaker och det fanns också smurfarna, Tintin, Barbie osv. Sedan åt vi vår matsäck i en park och sedan gav vi oss vidare till Malmöhus slott och tittade på muséerna där, bl.a. akvarium och historieutställningar.
Kväll vid en sjö


Zoo

Här kommer lite bilder från gårdagens besök på Zoo i Köpenhamn.

   

   

   

   

 

Kvällsbad

Ett kvällsbad i faster Evas pool önskade sig pojkarna!

Nu har jag packat inför morgondagens äventyr.
Titta in här imorgon kväll så kommer det säkert bilder....

Just nu

Pojkarna är i garaget och snickrar, de har de hållt på med nu i nästan två timmar medan jag tvättat bilar. Nu ska jag ta en liten paus sen ska vi snart åka och hälsa på Glenn en stund. Så får vi se om vi åker någonstans och badar sen för idag är det riktigt varmt här, termometern har nått över 27 grader i skuggan just nu.
RSS 2.0