Norrvikens trädgårdar

Idag har vi varit och tittat på Norrvikens trädgårdar, så här kommer dagens bilder:   

   

   
 

Hovs hallar

Idag har vi varit en tur till nationalparken Hovs Hallar som ligger här i närheten. Fin natur med grässlänter blandat med buskar och klippor i olika former i sluttning ner mot havet. Några klippor är formade nästan som raukar. Fina vandringsleder, men dock lite blåsigt var det idag.

Filip provar boule-banan:Victor upp och ner i klätterställningen.


Norrvikens Camping

Ja vi befinner oss alltså i Norrviken strax utanför Båstad. En riktigt mysig camping, så himla lugnt och stillsamt är här trots att det är mycket folk här och många barn som leker. Men det finns två fina lekplatser här och både studsmattor och basketplan så barnen här har roligt och Victor och Filip har som vanligt hittat nya kompisar direkt.Såhär bor vi, med en liten bäck bakom husvagnen och sedan skog (fast efter bilden togs har vi fått upp soltaket också). Och framför husvagnen denna utsikt mot havet:Och några fler bilder:Nej bloggen är inte nerlagd....

Fast man skulle kunna tro det men har bara inte haft någon inspiration eller något speciellt att skriva om. Nu är vi i alla fall lediga hela familjen över långhelgen, så då passar vi på att ha en skön campinghelg. Min mamma har "rymt" till Barcelona med några kompisar, så vi har sällskap av pappa och hundarna. Vi är på Norrvikens Camping utanför Båstad, väldigt mysigt med både skog och havsutsikt. Kommer lite mer bilder senare när jag tömt kameran!


Victor har badat med kläderna på, 14 grader i vattnet. 

Fotboll

Idag har vi varit på pojkarnas fotbollsturnering i Bjuv. De var glada för de vann alla matcherna. 

Liljekonvaljer
Victor i badetIdag efter hemkomst var det dags för pojkarna att bli rena! Ja, Victor & Filip hittade en spännande plats att leka på, kallat "träsket" på campingen i Jägersbo. Det var några träd vid den vasstäckta strandkanten, och någon hade byggt en liten koja av brädor i ett av träden. En gammal söndrig bro och lite lagom lerigt så kan det inte bli bättre ju för två pojkar som gillar att leka. De lekte där hela helgen så de var i stort behov av en rejäl rengöring idag...hihi, och under tiden fick tvättmaskinen ta hand om  en massa leriga kläder. Men roligt har de haft i alla fall!

Tyvärr slutade helgen lite tråkigt med att Filip blivit sjuk :-(
Han vaknade i morse och sa att han inte mådde bra, och efter en stund kräktes han. Vi trodde först att det kunde bero på att han åt ganska mycket chips igår kväll precis innan han somnade, men nu ikväll har han feber och jätteont i huvudet. Får väl hoppas att det inte är influensa i alla fall....jag stannar hemma med honom imorgon och på tisdag har Glenn självstudier hela dagen så då kan han vara hemma med honom, så får vi se vad det blir av det.Rapport från Jägersbo igen

Vi har det fortsatt kanonfint här, ännu varmare idag och vi bara tar det luuungt...sitter här utanför husvagnen och planerar för sommar och semester.Snygg frisyr va...!?
Utsikten just nu när vi sitter utanför vagnen.

Victor & Filip har hittat skugga under bordet för att spela lite Nintendo DS.
Filip i solen.Camping i Höör

Nu är vi ute och campar igen :-)
Igår efter jobb och skola åkte vi till Jägersbo vid Ringsjön utanför Höör. Kanonfint väder så vi har det jättebra här, sitter ute och bloggar just nu.

   

     

RSS 2.0