Söndag och vår


Några bilder från idag, vilket fantastiskt väder!
Snart är det vår! Om bara drygt en månad är det husvagnspremiär!!!
Hundtävling "Rallylydnad" i Östra LjungbyIdag var vi i Östra Ljungby och tittade på när Flisa och Milli tävlade.

De var jätteduktiga, Flisa (nedan) fick 77 p av 100. Milli (ovan) som annars brukar vara duktig var lite okoncentrerad förmodligen för att tävlingen var i ett ridhus där det fanns en massa annat intressant, så hon fick 59/100.
Men hon tävlade en klass över Flisa så det var duktigt ändå.

Filip och Aqva.


Födelsedag!!   Victors & Filips 11-årsdag har firats både igår och idag med tårta och presenter såklart!

Det enda de önskade sig var pengar för att kunna förverkliga sin dröm om var sin egen dator på rummet.

Vi gav dem sedan de sista pengarna som saknades och överraskade dem genom att redan ha köpt två laptops till dem. Så idag har två lyckliga pojkar fixat och installerat och spelat med de nya datorerna...

Och vi fick att göra genom att möblera om lite för att få plats med allt. Det sista av vårt datarum är nu borta och det blev en liten TV-hörna med soffa istället.

SkridskoåkningIdag har vi åkt skridskor på Mölledammarna. Så behöver vi inte längre ha dåligt samvete för att pojkarna inte fått lära sig det. Men de har inte varit speciellt intresserade sedan de provade på skridskoskola när de var små, blev snarare avskräckta då. Kul att kunna åka ute i alla fall, även jag & Glenn lyckades stå på skridskorna efter att inte ha åkt på hur många år som helst. Pojkarna lärde sig snabbt, Victor fick upp farten ordentligt på slutet och Filip blev också duktig på att hålla balansen, han är dock lite mer rädd för att ramla än Victor så han vågar inte riktigt lika mycket. Och typiskt nog så ramlade han det sista han gjorde innan vi skulle åka hem och slog sig på kinden så han fick ett rejält blåmärke... Hoppas isen ligger kvar ett tag så vi hinner öva några gånger till!


Ett fruset landskapBilder från igår. Söderåsen i sol och tio minusgrader.
Svårt att tänka sig att här kommer det att vara ett hav av vitsippor om bara ett par månader...
RSS 2.0