Svinkoppor och Nintendo DS

Ligger redan i sängen (fast med datorn som sällskap ju...), har blivit så himla förkyld och ont i halsen inget roligt alls :-(
Idag har jag varit hemma från jobbet för att gå med Filip till doktorn, han har fått utslag över hela näsan som visade sig vara svinkoppor. Men nu har vi fått salva som vi använt regelbundet idag så det ser faktiskt mycket bättre ut ikväll än vad det gjorde imorse. Så imorgon kan han nog gå till skolan igen.
Ikväll var Filip och köpte ett Nintendo DS som han själv sparat ihop till av pengar han fått i julklapp och födelsedagspresent.. Han valde ett Pokemon-spel till som visade sig passa honom perfekt. Så nu är Victor också lite sugen på att köpa ett. Han har också pengar sparade, men har inte varit lika intresserad, tror inte han riktigt förstått precis vad det var förrän han provade idag.


Kommentarer
Postat av: Eva

Men Oj! först vattenkoppor och sen svinkoppor. Vilken otur :( Tur det finns internet så kanske du också kan shoppa lite på bokrea..Avundas INTE din förkylning, är inne på min tredje vecka nu och äntligen börjar det kännas bättre.

Skickar en "krya på er" kram

2009-02-25 @ 22:05:22
URL: http://evamum.blogg.se/
Postat av: Sussie

Åh...svinkoppor är jobbigt :(

Roligt att hitta till en ny blogg :)

Jo, visst är de söta tibbe-bebisarna, världens underbaraste små hundar :)) Men är man allergisk är det ju svårt tyvärr.

Nu ska jag titta vidare på din blogg.

2009-02-25 @ 22:26:16
URL: http://bullmamman.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0