Födelsedagen

Ikväll har vi haft mamma & pappa, farmor och syster här på en liten födelsedagsmiddag. Bjöd på exotisk fläskfilé med ris och sallad. Vi hade det första gången på nyårsafton, jättegott!
Jag fick ju lampor imorse av Glenn och pojkarna, och ikväll fick jag två fina änglar och ett presentkort. Så imorgon tror jag vi ska få undan julsakerna så jag kan prova hur det blir med nya lamporna i fönstret. Även granen är nog dags att kasta ut nu, även om den är fin fortfarande och faktiskt knappt barrat något alls. Den har nästan stått inne en hel månad då vi tog in den på luciadagen.
Filip har väldigt mycket vattenkoppor, till skillnad från Victor som bara hade ca 35-40 st. Filip har mest på mage & rygg samt ansiktet och hårbotten. Jag började räkna och bara på ryggen har han ca 150 st. Ikväll klagade han för första gången över att det kliade, mest i hårbotten. Han tog en dusch sen kändes det bättre sa han och nu sover han. 
Han får nog vara hemma från skolan hela veckan skulle jag tro, jag ska vara hemma månd-tisd, sen är Glenn hemma onsd för då har han inga lektioner så får vi se hur vi gör sen.

Kommentarer
Postat av: Duracellmamman

Hoppas du hade en fin födelsedag!!Jobbigt med vattkoppor! Vi hade dem här hemme veckan innan jul Mathilda är dock så liten att det blev väldigt lindrigt. Storebror fick dem däremot när han var 4 år, inte en fläck på kroppen var fri ifrån dem :-(Finns tavegyl at få mot klådan om den blir för jobbig.Trevlig helg!!!

2009-01-11 @ 14:44:06
URL: http://duracellmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0