Dagen idag


Före                                                      Efter

Ja idag blev det lite nyttiga saker gjorda här hemma. Mest har jag fixat i ordning i trädgården, rensat några rabatter och planterat blommor. Hade knappt satt några sommarblommor innan, eftersom det egentligen var meningen att vi skulle åkt iväg med husvagnen, men nu blev det några små krukor i alla fall. Och äntligen har vi fått en ny fungerande diskmaskin, hurra! (Tack pappa för hjälp att installera!)

Och vi har hunnit med att slappa lite också, legat på gräset och läst Harry Potter (Filips favorit) och Kalle och Chokladfabriken (Victors favorit). Vi läste ut Kalle och Chokladfabriken så efter det tittade vi på filmen också. Vi hade den hemma men har inte sett den på väldigt länge. Förra gången var pojkarna små och då gillade de inte den, men nu var den bra tyckte de. Fast det var mycket från boken som inte stämde, men så är det ju ofta.


Kommentarer
Postat av: Eva-camilla

Visst är det tråkigt att rensa plattor..men det blir så fint när det är klart! Synd att ni inte kom iväg med vagnen..men det kommer ju fler gånger! och då är förhoppningsvis mannen din bättre i ryggen :D

Kramar

2009-06-25 @ 21:37:32
URL: http://evamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0