Victor i badet



Idag efter hemkomst var det dags för pojkarna att bli rena! Ja, Victor & Filip hittade en spännande plats att leka på, kallat "träsket" på campingen i Jägersbo. Det var några träd vid den vasstäckta strandkanten, och någon hade byggt en liten koja av brädor i ett av träden. En gammal söndrig bro och lite lagom lerigt så kan det inte bli bättre ju för två pojkar som gillar att leka. De lekte där hela helgen så de var i stort behov av en rejäl rengöring idag...hihi, och under tiden fick tvättmaskinen ta hand om  en massa leriga kläder. Men roligt har de haft i alla fall!

Tyvärr slutade helgen lite tråkigt med att Filip blivit sjuk :-(
Han vaknade i morse och sa att han inte mådde bra, och efter en stund kräktes han. Vi trodde först att det kunde bero på att han åt ganska mycket chips igår kväll precis innan han somnade, men nu ikväll har han feber och jätteont i huvudet. Får väl hoppas att det inte är influensa i alla fall....jag stannar hemma med honom imorgon och på tisdag har Glenn självstudier hela dagen så då kan han vara hemma med honom, så får vi se vad det blir av det.



Kommentarer
Postat av: Eva-camilla

Åh..ett litet träsktroll :D

Men vad synd att filip blev sjuk :( och jag såg idag att han hade namnsdag i Lördags! men på camping har man ju varken koll på klocka eller datum så Grattis i efterskott!

Kramar

2009-05-04 @ 21:40:53
URL: http://evamum.blogg.se/
Postat av: Eva-camilla

Nej den har jag inte läst. Har du den? Vad kul med buddhismen! tänk att vi känt varandra så länge men vi har aldrig haft en aning om att vi delar det intresset..hehe

Kramar

2009-05-05 @ 22:24:06
URL: http://evamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0