Kyckling i vitlökssås
500 g kycklingfilé
smör, salt, peppar
2 hönsbuljongtärningar
2 dl vatten
2 burkar (4 dl) lätt creme fraiche
2-4 klyftor vitlök
persilja
Skär kycklingfilén i bitar. Krydda med salt o peppar, stek i smör tills de är genomstekta. Koka upp vattnet i en kastrull och lös upp buljongtärningarna. Häll i creme fraichen och låt koka upp. Pressa i så mycket vitlök du vill ha, lite peppar om du vill. Lägg i kycklingbitarna. Klipp över persilja eller andra färska örter innan servering. Servera med ris och sallad.
smör, salt, peppar
2 hönsbuljongtärningar
2 dl vatten
2 burkar (4 dl) lätt creme fraiche
2-4 klyftor vitlök
persilja
Skär kycklingfilén i bitar. Krydda med salt o peppar, stek i smör tills de är genomstekta. Koka upp vattnet i en kastrull och lös upp buljongtärningarna. Häll i creme fraichen och låt koka upp. Pressa i så mycket vitlök du vill ha, lite peppar om du vill. Lägg i kycklingbitarna. Klipp över persilja eller andra färska örter innan servering. Servera med ris och sallad.
Kommentarer
Trackback